Anna Amigó

Dissabte 19 d'octubre - Dia Internacional de l'Arpa / Harp Day

Tarda-vespre. Hora a determinar.

MÚSICA

Tema: la dona i la terra


Acompanyada de la seva arpa, l’espluguina Anna Amigó Vilalta ens porta un repertori de cançons tradicionals que ella mateixa dramatitza. El resultat: ambients colpidors, noves melodies i nous diàlegs que fan perdurar les històries d’abans en els nostres temps, sempre amb la dona com a eix central.

Activitat per a tots els públics. 


Aquest concert forma part del Harp Day, Dia Internacional de l'Arpa

Durada: 1h30

Entrada: Adults 25€ / Infants (3-12) 8

L’entrada inclou l'espectacle, una consumició i un tast de producte de Lligams Orgànics durant l’activitat. 

Porteu calçat còmode!

L’Anna és una multiinstrumentista i compositora de l’Espluga de Francolí.

Com a arpista i cantant lidera el projecte “El Cançoner R-evolucionat”, donant una nova veu als personatges femenins del cançoner popular català. A nivell internacional, ha actuat al Festival Internacional d’Arpa de Noia i la revista belga FOLK li dedicà la portada i entrevista principal de desembre 2022.

També té dos àlbums editats amb el seu grup Formiga and Cigale, com a violinista, amb el qual ha actuat a diferents festivals i indrets d’Europa, entre ells, el Festival Internacional d’Arpa de Dinan a la Bretanya.

Entre les seves composicions destaquen les adaptacions per a Cobla de l’espectacle Formiga and Cigale, “Lluny en el temps”, banda sonora del documental sobre els gravats de les Coves de l’Espluga.

A més de concerts i altres projectes, també apropa l’arpa als més petits a través de tallers musicals per a centres educatius i a través del seu conte “Em dic Arpa”, editat per La Musca.

Tens algun dubte o suggeriment? Contacta amb nosaltres!


CONTACTE: 

lligamsorganics@gmail.com

Tel. / Whatsapp Lligams Orgànics: 679 92 61 40 

Tel. experiències al tros: 608 83 52 13