Irene Benavent
Blanca Martínez

Dissabte 13 de juliol

18:30

POESIA i DANSA 

Tema: micro i macrocosmos

ESTRENA ABSOLUTA 

'Les Formigues no surten quan plou' d'Irene Benavent

Que petits que som dins un tot de tal gran magnitud. Al seu torn, la ballarina i actriu Irene Benavent i la rapsoda Blanca Martínez ens explicaran maneres i sentits d'entendre el per què de tot plegat. El microcosmos i el macrocosmos pendran sentit a través de la dansa contemporània i de la paraula on, per uns instants, el temps deixarà d'existir. 


Activitat per a tots els públics


Durada: 1h

Entrada: Adults 25€ / Infants (3-12) 8€ 

L’entrada inclou l'espectacle, una consumició i un tast de producte de Lligams Orgànics durant l’activitat. 

Porteu calçat còmode!

Irene Benavent Bodro (Reus) Formada en arts escèniques a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia i en diferents escoles internacionals com Harmonic de París o DNA de Nova York.

Ha treballat en diferents companyies i produccions teatrals i audiovisuals com a ballarina i actriu: “No” Cia. Vincles; “Xafarderies” Grappa Teatre- Nominada a millor actriu principal al XIV Premi Nacional de Teatre Garnacha de La Rioja; “Llegenda d’Ambició i Mort” Kursaal de Manresa; “Roses de Gos” d’Iban Beltran, “La gran PAS” Premi Projecte Bartrina 2022, “La Roser” Teatre Bartrina, entre d’altres.

Fundadora i membre de la companyia Les Artistes Locals- Premi Especial Miró Etiqueta Negre 2015. També és coreògrafa i creativa en diferents espectacles “Gamper’11” Camp Nou- FC Barcelona; “Flirt” Cia. Guillem Albà.  

És creadora, directora i intèrpret dels espectacles de dansa-teatre “Els Rentadors”.


Blanca Martínez, rapsoda. Apassionada de l'art i la poesia i defensora del llegat paisatgístic i cultural a través de la paraula.

Tens algun dubte o suggeriment? Contacta amb nosaltres!


CONTACTE: 

lligamsorganics@gmail.com

Tel. / Whatsapp Lligams Orgànics: 679 92 61 40 

Tel. experiències al tros: 608 83 52 13